ØV! Sikke en træls dag…

Jeg var desværre involveret i et trafikuheld her til morgen. Jeg påkørte en anden trafikant med 30-40 km/t efter at vedkommende var kørt ud foran mig uden at overholde sin vigepligt.
Jeg endte derfor med at tilbringe hele formiddagen på skadestuen. Diagnosen er: rigtig mange hudafskrabninger, kraftigt slag til hovedet, øm og forslået skulder/kraveben, øm nakke, bøjede ribben og muligvis brud i håndled. Jeg har derfor fået besked på at tage smertestillende piller for at kompensere for smerterne fra ribenene ved vejrtrækning. Har derudover fået en slynge til at støtte min højre skulder og gips på venstre hånd. Jeg skal snarligt have scanner min hånd for at se om den er brækket. Det var ikke rigtigt til at se på røntgenbillederne.
Så nu bliver jeg nok nød til at blive hjemme et par dage indtil smerterne er blevet mere udholdelige. Og det er jo samtidigt ensbetydende med at jeg heller ikke kan komme ud og cykle. TOTALT ØV!
Min nye Specialized cykelhjelm er iøvrigt fuldstændig ødelagt. Jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis jeg ikke havde båret hjelm. UHA-DA!

20110616-194324.jpg

4 thoughts on “ØV! Sikke en træls dag…

  1. Hej Michael. Man får da også det ene chok efter det andet,men stakkels dig føler med dig det er en grim oplevelse godt du havde cykelhjelm på for du er da godt nok ramt kraftigt nu må marianne jo til at made dig,ønsker dig rigtig god bedring håber ikke smerterne bliver alt for voldsomme og du må komme hurtigt over det din stakkel føler med dig. Mange knus og kram fra mor og mogens. 🙁

  2. Hej Michael! Det var da noget af en tur. Vi håber da at du bliver frisk til sommerferien. Mange hilsner og god bedring fra Anni og far.

  3. God bedring michael , sådan går det nogengange når man kører tour de france ;=))

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.