Mor hjemme igen. (UPDATE)

Tja, der var jeg vist lidt for hurtig på aftrækkeren da jeg meddelte, at Mor var kommet hjem fra sygehuset. Eller rettere; Hun kom jo hjem, men kom også af sted igen!

Lige hjemvendt fra sygehuset, måtte hun igen indlægges. Denne gang på Hobro sygehus, med en rigtig træls infektion. Og så kom hun hjem igen.

Og så af sted igen! Denne gang til Aalborg sygehus hvor de konstaterede, at de havde fejlopereret hendes hofte. En af skruerne som de havde benyttet til at samle hoften med, var desværre for lang og var derfor gået helt ind i hofteskålen og havde ødelagt denne uopretteligt. Hun har derfor fået indopereret en ny hofte. Og så hjem igen.

Og så af sted igen! Denne gang til Farsø sygehus for at blive undersøgt for ophævede og misfarvede ben. Undersøgelse resulterer i endnu en indlæggelse. Denne gang på Dronninglund sygehus til behandling for blodpropper i benene OG infektionssygdommen “Rosen”.

Nu er mor hjemme igen. MEN hun har det stadig ikke særlig godt. Det er virkelig en stor, sej og meget smertefuld omgang hun har været igennem. Nu håber vi snart på bedring!

En STOR tak til min lillesøster Mette, som at ydet en KÆMPE indsats for, at få vores Mor helskinnet igennem det offentlige sygehusvæsen. Det var helt sikker ikke gået så godt uden hendes hjælp!

1 thought on “Mor hjemme igen. (UPDATE)

  1. Hej Michael

    Hvor er det da synd for Bodil at hun skal blive ved med at gennemgå al den smerte og det al hurlumhej.

    Jeg håber virkelig snart hun bliver rask finder helt ro og bliver smertefri igen. Det må virkelig være ydmygende for hende.

    Hils hende rigtig mange gange og ønsk hende god bedring.
    Knus fra Eva:-)

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.