Kategoriarkiv: Marianne

Alt om Marianne

Marianne’s benbrud. Del 10

Nu går det stille og roligt fremad med benet. Marianne kan nu gå uden krykker bare,der ikke er alt for langt. Bilen kan hun også køre igen, så det går da den rigtige vej. Skal til  tjek på sygehuset torsdag, så er det forhåbentlig sidste gang, og alt ser forhåbentlig ud som det skal.

Marianne’s benbrud. Del 8

Hermed en lille status på Marianne’s benbrud. Vi var jo som tidligere skrevet på sygehuset, hvor Marianne fik fjernet den midlertidige “gips” som hun havde haft på siden operationen. Inden de gav hende den nye plastik-“gips” på, fjernede de lige 50 stk. metal-klips fra hendes operations-ar.
Vi har fået besked på at hverken “marv-spir” eller skruer skal fjernes fra benet igen, medmindre de giver anledning til problemer.
Nu humper hun rundt i huset på sine krykker og forsøger så småt at få lidt gang i benet igen. I næste uge skal hun på sygehuset igen for at få fjernet gipsen. Og så står den sandsynligvis på genoptræning i en periode derefter. Men mon ikke det varer noget tid inden hun får fuld gang i Zumba’en igen…?

Marianne’s benbrud. Del 7

Marianne har været på sygehuset i dag, for at få kontrolleret benet / fjernet den midlertidige “gips” / fjernet metal-klipsene.
Alt så fint ud. Hun har fået sat et “marv-spir” ind i skinnebenet, samt adskillige skruer.
Hun har nu fået en ny plastik-gips på benet og har fået lov til at støtte på benet med max 20 kg.

Marianne’s benbrud. Del 6

Marianne kom hjem fra sygehuset onsdag d. 19. januar 2011. Hun har være overvejende sengeliggende, men er nu begyndt at bevæge sig lidt rundt i huset på sine krykker. Indtil videre ser alt ud til at gå som det skal. Men hun skal have gips på benet i 6 uger, og må ikke støtte på det. Mon så ikke også der kommer et genoptræningsforløb bagefter.