Mor hjemme igen.

Sikke en omgang. Mor faldt og brækkede hoften og derudover havde hun to brud på lårbenet. Det blev løst med et marv-spir og adskillige skruer. Men hold da helt op, hvor har hun bare haft smerter og været utilpas. Og sikke da en kæmpe blodudtrædning; Den største jeg i mit liv har set (det var faktisk hele låret). Som om det ikke var nok, så opdagede de både blod og væskemangel en hel uge efter operationen. Og oven i det hele skal så lægges hele to gange fejlmedicinering.
Men nu er hun hjemme igen! Og så venter en sej omgang genoptræning. Lad os håbe at alting går planmæssigt fra nu af og at hun går hurtige fremskridt.

IMG_2142.JPG

1 thought on “Mor hjemme igen.

  1. Det lyder godt nok voldsomt. Vi sender mange tanker til Bodil – det er da utroligt al det hun må igennem. Hils hende mange gange fra os i Hjørring:-)

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.