Tjaaa, så kom vi da videre…

Som det jo nok tydeligt fremgår af nogle af de sidste indlæg, så har december og januar måned ikke været helt så sjove som de kunne have været. Men nu ser det så småt ud til at alle de små (og store) problemer måske er ved at blive afsluttet.

  • Mor har gennemgået en stor operation i halsen/nakken, hvor lægerne har fjernet nogle nakkehvirvler, samt udviddet en del af rygmarvskanalen. Operationen har været ret omfattende og ikke helt uden risiko. Mor kom hjemme fra sygehuset igen allerede dagen efter operationen. Hun har stadig en hel del smerter efter operationen, men hun føler selv at hun har det væsentligt bedre.
  • Vi har alle været lidt syge i december og januar. Jeg har været syg og sengeliggende hele 3 gange og Mareianne 1 gang. Johannes har heldigvis kun været en smule syg, men Agnes har næsten været vedvarende syge i den sidste halvanden måned. Hun har gået og hostet siden starten af december (med opkast og lidt feber) og oven i det hele har hun også lige haft mellemørerbetændelse.
  • Vores bil er endelig kommet tilbage fra værkstedet. JUBII! Den var virkelig savnet. Vi havde fået en Opel Corsa som lånebil. Det er godt nok en lille bil!!! Skaden på vores Zafira viste sig at være meget mere omfattende end værkstedets oprindelig havde antaget. Reperationen varede 3 uger. Dagen efter vi havde fået bilen retur, var der en eller ande klovn som lavede en “ordentlig” ridse på den bagerste kofanger medens bile holde parkeret ved Bilka. Der var selvfølgelig ikke efterladt en besked  med en undskyldning. Næ nej, det er vist ikke moderne mere. Nu skynder men sig bare væk inden det bliver opdaget!?! Forbandede amatør-bilister i deres gamle rustne lortebiler.  👿

Vi har store forventninger til februar måned. Den kan da næste ikke blive meget værre en de to foregående…

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.