Michael; Nu med ski på!

Nu har jeg endelig fået købt mig et par langrendsski. Det ønskede jeg mig hele sidste vinter, men blev ved med at udskyde indkøbet fordi en dansk vinter sjældent varer særlig længe. Men nu har vi jo sne igen i år og så kunne jeg simpelthen ikke lade være.

Jeg modtog meget passende skiene i min juleferie og har allerede været afsted flere gange. Vi er jo så priviligerede at bo meget tæt på Kongshøj hvor der laves skiløjper. Og samtidigt er der jo også en helt officiel mountainbike-rute.

Sneen er godt nok ved at være smeltet nu, så mon ikke jeg er ved at være en af de eneste danskere der længtes efter en ordentlig omgang sne igen.  🙂

1 thought on “Michael; Nu med ski på!

  1. God Ski tur Michael – det lyder da spændende med løjperne –
    og så tæt på – Pas nu på bentøjet !! Knus Eva

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.