Sommerfest i Børnehaven Solsikken

Vi har i dag været til sommerfest i Børnehaven Solsikken. Det var rigtig hyggeligt, men sikke da et “sommervejr”; 10 grader, blæst og regn. Vi havde af samme årsag fundet vores vinter-overtøj frem igen.
Der var flere forskellige udendørs aktiviteter, heriblandt fiske-dam, skum-rørs-fægtning og flødebolle-kaste-maskine. Som det kan ses af billedet nedenfor, så vandt Johannes både flødeboller og et par rigtig “seje” solbriller.

20110528-154127.jpg

2 thoughts on “Sommerfest i Børnehaven Solsikken

  1. Du ser rigtig sej ud johannes med brillerne. du er bare heldig at vinde så mange ting men det er nok fordi du er rigtig godt til det hele godt du havde en god dag selvom det var koldt knus.

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.