Så røg gipsen!

Jeg har været på sygehuset idag for at få kontrolleret mit håndled. Lægen var lidt i tvivl om hvorvidt jeg skulle have gips på igen. Men heldigvis besluttede han sig for at jeg kunne få en aftagelig skinne istedet.
Jeg er helt vild øm og stiv i håndledet og kan desværre kun bevæge det en smule. Men ergoterapeuten på sygehuset har fortalt mig at det er helt normalt, når man lige har fået fjernet gipsen. Jeg har derfor fået en række genoptræningsøvelser som jeg skal lave tre gange om dagen, af en halv times varighed.
Jeg må gerne dyrke motion igen, men IKKE cykle. ØV!!! Jeg må vist indse at jeg ikke når at få mere ud af racercykelsæsonen i år.
Om tre uger skal jeg til kontrol på sygehuset igen, så jeg må bare klemme på med genoptræningen i mellemtiden.

20110802-171714.jpg

2 thoughts on “Så røg gipsen!

  1. Hej Michael – Super du har fået gipsen af – øv med ingen cykling ….. men jeg håber du får trænet håndleddet godt op – så du snart kan bruge det optimalt igen…. Knus Eva – også hilsen fra Claus (-:

  2. Dejligt for dig du har fået gipsen af husk nu at være flittig til at træne så du snart kan komme ud at cykle igen god bedring. Mange knus fra mogens og mor.:-)

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.