Ny cykel til Johannes

I lørdags var Johannes ude og cykle. Uheldigvis havde han et kæmpe styrt og fik en hel del skrammer. Johannes og jeg var straks enige om at det helt klart var cyklens skyld. (Den var vist også ved at være for lille.)
Johannes skulle således have en ny/anden cykel. Problemet med cykler til hans aldersklasse er bare, at de højst kan passe dem i to år og derfor besluttede vi at købe en brugt.
Johannes blev placeret foran computeren med “Gul&Gratis” og så kunne han jo selv vælge. Valget faldt på en flot sort Tårnby med flamme stafferinger og tre gear og han var ikke et sekund i tvivl. Og tænk engang, så kostede den kun kr. 200,-!!!

20110823-204807.jpg

2 thoughts on “Ny cykel til Johannes

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.