Bergwerk er død. Længe leve Yeti!

Total sortsnak for nogen. Tjaa, måske! Men for mig er det altså HEELT vildt.
Efter 11 år med super gode minder, har jeg desværre måtte tage afsked med min trofaste følgesvend. Min “Bergwerk Faunus” fra år 2000 kunne simpelthen bare ikke mere. I foråret opdagede jeg desværre at ramme-gevindet i kranken var tæret bort og at jeg derfor ikke kunne fastgøre lejeskålene mere. Men taget i betragtning af hvad denne ramme har været udsat for, så er det da også utroligt at den har holdt i hele 11 år. Meeeen… jeg havde nu håbet at den lige kunne overleve vinteren, så jeg kunne have startet en ny cykelsæson på en ny cykel.
Men nu brækkede jeg jo som bekendt hånden og så røg hele cykelsæsonen 2011 sig en tur. Men det gode var, at jeg fik tid til at granske internettet efter nogle gode tilbud. Det resulterede i en ny ramme, nye hjul, ny forgaffel og en masse smådele.
Straks gipsen blev fjernet, gik jeg igang med at samle cyklen. Det tog desværre lidt længere end forventet, da jeg simpelthen døjede med en svækket og smertende arm. Men nu er den færdig… og prøvekørt. Den kører virkelig som en drøm og køreroplevelsen kan slet ikke sammenlignes med den gamle.

Her er den så; En Yeti AS-R med Fox RP23 dæmper, Fox RLC fit forgaffel, hjul med DT240s nav og ZTR Crest fælge monteret med slangeløse dæk. Uha-da-da! Hvor er den bare for fed!

20110911-152109.jpg

20110911-152124.jpg

1 thought on “Bergwerk er død. Længe leve Yeti!

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.