Solskin og Havemænd

Helt fantastisk vejr i Aalborg og derfor skulle lejligheden naturligvis også benyttes til at slå græs i haven (forhåbentligt for sidste gang i år). Det er nu ellers ikke fordi jeg har været specielt belastet af denne opgave i år, da jeg jo har haft brækket håndet. Marianne har derfor slået græs, hvilket ikke har været helt let for hende, da hun stadig døjer helt vildt meget med følgerne af hendes benbrud. Jeg er virkelig seriøst bekymret for, om det nogensinde bliver bedre.
MEEEEN, så er det jo godt at Johannes vil give en hånd med i haven. Som det fremgår af billedet har han jo sin helt egen plæneklipper. Og da den først havde fået påfyldt benzin og motorolie, var han klar til at give sin far en hånd med det hårde arbejde.

20110924-212305.jpg

2 thoughts on “Solskin og Havemænd

  1. Det er noget værre noget med mariannes ben – jeg håber sørme det med tiden bliver bedre… i ser jo seje og arbejdsomme ud i to drenge. Knus moster Eva

  2. Det ser da godt ud som i kan arbejde dejligt johannes kan hjælpe dig.Håber da virkelig at marianne snart får det bedre med sit ben.Mange knus til jer alle 4 fra farmor og bedstefar.:-)

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.