24 timers mountainbikeløb 17-18. maj 2008

Den 17-18. maj deltog jeg ved “Giant 24 race” 24 timers mountainbike løb i Rold Skov. Vi deltog i klassen “24 timer 4-Hold Herre” og endte på en (flot) 10. plads ud af 48 hold. De øvrige deltagere på holdet var: Steen Madsen, Steinbjørn Hansen og Ole Jensen.

Løbet blev afviklet fra kl. 12:00 lørdag til kl. 12:00 søndag. Vi var utroligt heldige med vejret i dagtimerne, men natten var vildt kold med temperatur lige på frysepunktet. For mit vedkommende var dette direkte medvirkende til at jeg lidt mistede motivationen.

Under løbet lovede jeg mig selv (indtil flere gange), at jeg aldrig ville deltage i noget så grænseoverskridende igen. Men nu da det er overstået, var det i tilbageblik måske meget sjovt alligevel. Så jeg tænker næsten at vi går det igen engang (måske til næste år???).24 timers i Rold 2008

 

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.