76km mountainbikeløb i Silkeborg

Jeg var i Silkeborg for at køre mit første mountainbikeløb i år. Det var lidt koldt, men ruten er fin og løbet plejer at være rigtig hård. Vanen tro stilte vi op på 76 kilometers distancen. Men jeg måtte desværre udgå af løbet efter kun 17 km, da min ene pedal gik i stykker og faldt fuldstændig fra hinanden. Jeg valgte dog at humpe lidt videre (for træningens skyld) og endte således med at cykle ialt 48 km.
Jeg blev dog nød til at vente på mine cykel-kammerater og måtte således slå tiden ihjel i målområdet med gratis kaffe og tomatsuppe. Bagefter var Ole Jensen vært for en rigtig lækker middag. Stor tak til ham!

Men når alt kommer til alt, så var det ikke så skidt endda at min pedal gik itu. Så fik jeg da en god undskyldning til at opgradere til titaniums-aksler. 😉

1 thought on “76km mountainbikeløb i Silkeborg

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.