Træningstur med KOCK

Sidste weekend var jeg med cykelklubben KOCK på træningstur på Mols. KOCK var meget bredt repræsenteret med 20 motionscykelryttere fra alle ambitionsniveauer. Vi cyklede fra Klarup fredag middag og ankom i Knebel sidst på eftermiddagen. For mit vedkommende var det 132 km.
Efter en rigtig hyggelig middag/aften/nat fortsatte træningen lørdag med en tur rundt i området. Turen var planlagt til 110 km, men blev afslutningsvis forlænget til 128 km for at vi kunne få en lille afstikker (og lidt ekstra højdemeter) på Helgenæs.
Endnu en hyggelig middag, med indlagt underholdning på byens restaurant og derefter lidt aftenhygge i hytterne. Efter en god nats søvn gik turen søndag retur til Klarup. Hold-1 cyklede naturligvis de 120 km. En god afslutning på turen.

20110514-145810.jpg

2 thoughts on “Træningstur med KOCK

  1. Det lyder da til at være en rigtig god tur, men der skal en god kondi til at kan cykle så langt men den har du jo også michael. frisk gjort knus fra mor.

  2. Hej Michael – det lyder som om det har været en herlig oplevelse og tur du var på – du er da sandelig i god form… Jeg har vist lidt at leve op til – Når jeg er i motionscenteret – til opvarmning – inden styrketrænings programmet – så kan løbe ca 2, 5 km på 30 – 40 min. Bagefter er jeg godt nok også både svedig og træt i benene – men i sidst ende er det jo skønt når hele træningen er slut…. Og i dag var jeg på vægten og havde tabt 2 kg – godt kan man ikke se det – men bare det man ved det – så er det en motivations faktor for den næste træning – Hils familien – vi ses jo snart Knus Eva

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.