Grejsdalsløbet 2011

Jeg var nede og køre Grejsdalsløbet i Vejle igen i år. I år deltog jeg kun på 130 kilometers distancen (sidste år: 200 km), da mine cykel-venner ikke havde mod på at køre den lange. Løbet var som sædvanlig rigtig godt og vi var nogenlunde heldige med vejret.

På 130 km distancen var der 1211 deltagere der gennemførte og jeg endet med en fin placering som nr. 29. (nr. 9 i min aldersklasse, 41-50 år). Jeg gennemførte på 4:02:26, hvilket svarer til en gennemsnitsfart på 32,2 km/t.

Alt ialt er jeg rimelig godt tilfreds. Jeg kunne nok godt have gjort det lidt bedre, men fik en lidt træls start på løbet og endte med at køre længe alene inden, det lykkedes mig at finde en ligeværdig rytter at samarbejde med.

Men okay! En samlet placering som nr. 29 er vel også helt fint. Næste år må jeg bare give den lidt ekstra gas.

20110523-161248.jpg

1 thought on “Grejsdalsløbet 2011

  1. Det var da sejt gået Michael – Tillykke med resultatet – ( også selv om du ikke selv er helt tilfreds (-: Knus Eva

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.